Analytics
Is het mogelijk om Reservio te verbinden met Google Analytics?
Is het mogelijk om Reservio te verbinden met Google Analytics?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja! Reservio maakt integraties mogelijk met Google Analytics, dat meet hoeveel en welke pagina's je klanten bezoeken.

Over het algemeen zijn analyses inbegrepen in de Premium abonnementen Standard of Pro. Als je deze functies wilt gebruiken en je gebruikt het Free of Starter abonnement, dan moet je upgraden naar een van de hogere abonnementen (Standard of Pro).

Je kunt Google Analytics instellen in het tabblad Marketing - Instellingen. Just voer de Google Analytics ID in in het juiste veld en sla op. Je kunt andere instellingen rechtstreeks in het geselecteerde gereedschap beheren, zoals wat en hoe je wilt meten.

Waar vind ik integratie met GA in de Reservio Business-app?

U kunt Google Analytics rechtstreeks aan uw Reservio-account koppelen in de Reservio Business-app. Open gewoon je bedrijfsprofiel in Instellingen.

Gebruik je naast Google Analytics ook Sklik of Meta Pixel ? Je kunt deze tools voor analyses ook gemakkelijk met elkaar verbinden. Maar als je net begint met het monitoren van klantgedrag, lees dan deze gids om te leren hoe deze tools voor analyse werken.