Admin meldingen werken?

Wat moet ik controleren als adminmeldingen niet aankomen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als beheermeldingen niet aankomen, is hier een snelle handleiding om het probleem op te lossen:

1. Instellingen voor meldingen controleren

Eerst is het goed om te controleren of je beheermeldingen hebt ingeschakeld.

• Klik op het pictogram van je profiel in de rechterbovenhoek. Toegang Gebruikersprofiel en instellingen:

• Ga naar Meldingen:

• Schakel de vereiste waarschuwingen in:

2. Contactgegevens controleren

Als je beheermeldingen hebt ingeschakeld in de instellingen, controleer dan of je contactgegevens correct zijn ingevoerd in je account.

Ga naar het tabblad Zakelijk. Selecteer Mijn bedrijf en klik op Bedrijfsgegevens. Zorg ervoor dat je e-mail/telefoongegevens kloppen:

3. Spam/geblokkeerde lijsten controleren

Controleer je spammap voor e-mails van Reservio. Controleer of je e-mailprovider onze meldingen niet heeft geblokkeerd.

Markeer e-mails van Reservio als "Geen spam".

Als de problemen aanhouden, neem dan contact op met onze klantenondersteuning voor verdere hulp.