Is het mogelijk om twee of meer zakelijke adressen in te stellen?
Is het mogelijk om twee of meer zakelijke adressen in te stellen?

Meerdere bedrijfsadressen toevoegen in het gedeelte "Over ons

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het gedeelte 'Over ons' op uw Boekingswebsite is een geweldige plek om het adres van uw bedrijf weer te geven. Er is echter maar één adres mogelijk.

Als u een tweede adres wilt toevoegen, kunt u dit doen in uw accountinstellingen door dit in het veld "Opmerking" onder het adresgedeelte in te voeren.

Om toegang te krijgen tot deze instelling, gaat u naar Bedrijf - Mijn Bedrijf - Bedrijfsgegevens en klikt u op "Bewerken" in de sectie Adres:

Houd er rekening mee dat het tweede adres niet op de kaart verschijnt.

Als je meer locaties of adressen hebt en je wilt voor elke locatie andere openingstijden of een specifieke kalender, bekijk dan dit artikel.