Boekingssite
Een omslagfoto en logo toevoegen

Omslagfoto en profielfoto toevoegen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verbeter je Reservio profiel door een pakkende omslagfoto en een professioneel logo toe te voegen. Volg deze eenvoudige stappen:

1. Een omslagfoto toevoegen:

Navigeer naar "Bedrijf" > "Mijn bedrijf" > tabblad "Bedrijfsgegevens" en klik op het icoontje van de camera aan de rechterkant:

Selecteer de juiste foto van je computer en vergeet niet je wijzigingen op te slaan.

TIP: Concentreer essentiële elementen altijd in het midden, omdat het systeem de randen iets kan bijsnijden.

2. Je logo toevoegen:

Ga naar tabblad "Bedrijf" > "Mijn bedrijf" > "Bedrijfsgegevens" en klik op het icoontje van de camera naast je bedrijfsnaam:

Upload een nieuw logo vanaf je computer en vergeet het niet op te slaan.

Als je meer hulp nodig hebt of andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenservice team.