Hoe download ik facturen voor betaalde diensten en producten?
Hoe download ik facturen voor betaalde diensten en producten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik je het Reservio kassasysteem en verkoop je via dit systeem diensten of producten aan klanten? Je kunt eenvoudig een factuur voor elke verkoop downloaden en opnemen in je boekhouding. Volg deze stappen:

1. Open het tabblad Bedrijf - Betalingen - Transacties.

2. Klik op de betaling waarvoor je de factuur wilt downloaden.

3. Klik op de pagina met transactiegegevens op op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer Ontvangstbewijs downloaden.

4. De factuur wordt rechtstreeks in PDF-formaat opgeslagen op je computer (of een ander apparaat dat je op dat moment gebruikt).

image.png (1889×819)

TIP: Nadat je op de geselecteerde betaling hebt geklikt, zie je alle verschillende details. Je vindt informatie over het type betaling, ID en status, de naam van de medewerker die de betaling heeft verwerkt, details over de klant die de betaling heeft gedaan, de volledige inhoud van de winkelwagen en, indien van toepassing, een notitie die de klant bij het afrekenen heeft geschreven.