Un cont de client este un cont gratuit Reservio pe care îl utilizați ca Client. Cu acesta, puteți vedea programările dumneavoastră viitoare și anterioare într-un singur loc, anulați o programare fără să contactați direct Afacerea și puteți face programări mai rapid data viitoare.
Îl puteți crea în timpul efectuării unei programări sau oricând înainte de a face o programare.
A fi în lista de Clienți a unei Afaceri nu înseamnă că aveți un cont. Dacă Afacerea v-a adăugat când ați făcut prima Programare, nu vi s-a creat și un cont. De aceea este posibil să vedeți mesajul „Contul nu există” când încercați să resetați o parolă pe care nu ați setat-o niciodată.
Creați un cont în timpul programării
Deschideți Site-ul de programări al Afaceri la care doriți să faceți o programare.
Faceți clic pe Intră în colțul din dreapta sus.
La baza paginii, faceți clic pe Înscrieți-vă.
Completați Numele complet, E-mail, Număr de telefon și Parolă.
Faceți clic pe Creați un cont.
Puteți începe programarea fără să fiți autentificat și, la ultimul pas, să alegeți Autentificați-vă cu Reservio sau Continuați ca oaspete.
Creați un cont înainte de programare
Accesați pagina de înscriere Reservio.
Completați Numele complet, E-mail și Parolă.
Faceți clic pe Creați un cont.
Confirmați contul dumneavoastră
Reservio vă trimite apoi un e-mail de confirmare la adresa introdusă. Deschideți e-mailul și faceți clic pe Confirmați înscrierea. Contul dumneavoastră rămâne inactiv până când realizați această acțiune.
Nu găsiți e-mailul? Verificați dosarul spam și asigurați-vă că ați introdus corect adresa de e-mail.
Înscriere cu Google, Apple sau Facebook
În loc să introduceți datele în formular, faceți clic pe Google, Apple sau Facebook sub Sau continuați cu și permiteți Reservio să acceseze datele dumneavoastră. După aceea, veți folosi același buton pentru a vă autentifica data viitoare.
Unde găsiți programările dumneavoastră
Autentificați-vă pe Site-ul de programări al Afaceri și faceți clic pe numele dumneavoastră din colțul din dreapta sus. Programările dumneavoastră vor apărea acolo; faceți clic pe Afișați toate programările pentru a vedea o imagine de ansamblu a programărilor viitoare și anterioare.
Pentru a anula o programare, faceți clic pe cele trei puncte din dreptul programării și selectați Anulați programarea. Vedeți Cum să anulați o programare pentru detalii.
Nu vă amintiți parola? Faceți clic pe Ați uitat parola? pe pagina de autentificare și vă vom trimite un link pentru a seta una nouă.
Nu sunteți sigur dacă programarea a fost creată? Consultați articolul A fost programarea mea creată cu succes?.





