Så här använder du API
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du integrera data från Reservio på din webbplats eller i din egen applikation? Du kan hantera det tack vare API-integration, som är tillgänglig i premium Pro-planen.

Ett API är en uppsättning funktioner och procedurer som används av programmerare. Dess syfte är att säkerställa kommunikation mellan två plattformar som utbyter data med varandra.

I allmänhet ger API utrymme för en mer detaljerad anslutning av ditt bokningssystem till din webbplats eller dina egna applikationer. Genom API-åtkomst kan du bestämma vilken typ av information du behöver göra tillgänglig från bokningssystemet till dina kunder. Detta kan hjälpa dig att bättre anpassa hela bokningsprocessen.

Den här funktionen kräver en rad inställningar direkt på din webbplats eller applikation. Allt du behöver göra är att kontakta oss så skapar vi API-åtkomst åt dig, men andra parametrar kan bara ställas in direkt av dig eller din webbansvarig.

Klicka här för att se API-dokumentationen.