Alla samlingarMarknadsföringPolicyer
Hur man sätter upp en marknadsföringsannons

Så här ställer du in godkännande för att skicka marknadsföringsmeddelanden, exportera kundkontakter, skicka erbjudanden och nyhetsbrev.

Uppdaterad idag

Reservio ger dig möjlighet att be dina kunder om tillåtelse att skicka reklam- eller marknadsföringsmeddelanden. Detta är särskilt intressant i de fall då du vill marknadsföra en ny tjänst, eller till exempel när du lanserar ett evenemang.

Detta hittar du under fliken Onlinebokning - Konfiguration - Policys.

Var du hittar den här inställningen i Reservio Business-appen

Marknadsföringsmeddelanden och andra policyer hittar du även i din mobilapp. Klicka på ikonen Inställningar i det nedre fältet och välj Policyer. Scrolla ner och där kan du se Marknadsföringsmeddelanden.

När det här alternativet är aktivt kommer dina kunder att bli tillfrågade när de skapar en bokning om de vill ta emot meddelanden som kuponger, kampanjer etc. För att ge dig en idé ser meddelandet ut så här:

TIPS 1: Hur vet jag om en kund är intresserad och har kryssat i den här rutan?

När en kund har kryssat i rutan kommer det också att visas på kundens kort , vilket innebär att det kommer att stå "Ja " bredvid marknadsföringsmeddelandena. Detta kan enkelt kontrolleras på fliken Klienter.

TIPS 2: Hur kan jag börja skicka marknadsföringsinnehåll?

När som helst kan du exportera din klientlista (se hur du gör det här, du hittar det i avsnittet Klienter - Export av klienter och deras information) och med hjälp av ditt favoritmarknadsföringsverktyg, alltid utanför Reservio, börja skicka nyhetsbrev eller kampanjer.