Får jag prova ditt system?

Är Reservio din perfekta passform? Testa det med en 14-dagars gratis provperiod med premiumfunktioner!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja, absolut! När du har skapat ditt företagskonto får du omedelbar tillgång till en kostnadsfri 14-dagars test version med exklusiva funktioner som vanligtvis är tillgängliga i premiumplaner. Detta gör att du kan testa vårt system noggrant och avgöra om det är rätt bokningslösning för dina behov.

Testet är gratis och det finns ingen skyldighet att köpa en premiumplan. Om du väljer att inte uppgradera när testperioden är slut övergår ditt konto sömlöst till Free-planen.