Hur nedgraderar jag mitt abonnemang?

Hur du nedgraderar ditt abonnemang

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du för närvarande har en Standard- eller Pro-plan och vill byta till ett mer budgetvänligt alternativ måste du vänta tills din nuvarande plan löper ut innan du gör några ändringar. När det har gjort det kan du välja och köpa det premiumpaket som bäst passar dina behov. Dessutom har du också valet att använda gratisversionen.

Kom ihåg att avbryta automatisk fakturering för att undvika oavsiktliga förnyelser.

Dina uppgifter är säkra, även efter att din prenumeration har avslutats; de finns kvar på ditt konto. För ytterligare support eller frågor är vårt kundtjänstteam redo att hjälpa dig med processen att nedgradera din plan.