Så här lägger du till omslagsfoto och logotyp

Lägga till omslagsbild och profilbild

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förbättra din Reservio-profil genom att lägga till ett fängslande omslagsfoto och en professionell logotyp. Följ dessa enkla steg:

1. Lägga till ett omslagsfoto:

Gå till fliken "Onlinebokning" > "Konfiguration" > "Företagsprofil" och klicka på kameraikonen till höger:

Välj rätt bild från din dator och glöm inte att spara dina ändringar.

TIPS: Koncentrera alltid viktiga element i mitten, eftersom systemet kan trimma kanterna något.

2. Lägg till din logotyp:

Gå till fliken "Onlinebokning" > "Konfiguration" > "Företagsprofil" och klicka på kameraikonen bredvid ditt företagsnamn:

Ladda upp en ny logotyp från din dator och glöm inte att spara den.

Om du behöver ytterligare hjälp eller har andra frågor, tveka inte att kontakta vårt kundtjänstteam.