Var kan jag hitta betalningshistoriken?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du aktiverar kassasystemet registreras alla betalningar automatiskt och du kan hålla reda på dem.

Du hittar den under fliken Försäljning - Försäljning - Transaktioner.

Vilken information hittar jag i transaktionsuppgifterna?

När du harklickat på den valda betalningen ser du transaktionsinformationen. Här hittar du alla viktiga detaljer:

• Betalat belopp

• Datum och tidpunkt för betalning

• Typ av betalning

• Betalnings ID

• Betalningsstatus

• Uppgifter om den kund som har gjort betalningen

• Innehåll i kundvagnen (information om vad kunden har köpt)

Hur laddar jag ner en faktura för en betalning?

1. Klicka på den betalning som du vill ladda ner fakturan för.

2. På transaktionens detaljsida klickar du på de tre prickarna i det övre högra hörnet och väljer Download receipt.

3. Fakturan sparas i PDF-format direkt på din dator (eller annan enhet som du använder för tillfället).

TIPS: Läs den här guiden om du vill lära dig mer om kassasystemet.