Hur laddar jag ner fakturor för betalda tjänster och produkter?
Hur laddar jag ner fakturor för betalda tjänster och produkter?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Använder du Reservios kassasystem och säljer tjänster eller produkter till kunder via det? Du kan enkelt ladda ner och inkludera en faktura för varje försäljning i din bokföring. Följ dessa steg:

1. Öppna fliken Försäljning - Försäljning - Transaktioner.

2. Klicka på den betalning som du vill ladda ner fakturan för.

3. På sidan med transaktionsdetaljer, klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet och välj Download receipt.

4. Fakturan sparas i PDF-format direkt på din dator (eller annan enhet som du använder för tillfället).

TIPS: När du har klickat på den valda betalningen ser du alla olika detaljer. Du hittar information om betalningstyp, ID och status, namnet på den medarbetare som behandlade betalningen, information om den kund som gjorde betalningen, hela varukorgens innehåll och, om tillämpligt, en anteckning som kunden skrev i kassan.