Ana içeriğe geç

İşletme ve kullanıcı hesabımı nasıl silebilirim?

Yazar: Petra Růžička

Planlar için: Free, Starter, Standard, Pro

Kullanılabilir: masaüstü tarayıcı, Mobil uygulama

Reservio.cz portalı üzerinden hizmet rezervasyonu yapan bir müşteri misiniz? Bu makale İşletmeler ve Personel için hazırlanmıştır. Müşteri hesabınızı silmek istiyorsanız Jak odstranit uživatelský účet z portálu služeb Reservio.cz başlıklı makaleye göz atın. Müşteri hesapları Reservio Mobil uygulaması üzerinden silinir, Reservio Business mobil uygulaması üzerinden silinmez.

İşletme hesabı ve kullanıcı hesabı — farkı nedir?

İşletme hesabınızı silmek, İşletmenin Reservio’dan tamamen kaldırılmasını sağlar — tüm Rezervasyonlar, Müşteri verileri ve Ayarlar kalıcı olarak silinir.

Kullanıcı hesabınızı silmek ise yalnızca kendi erişiminizi kaldırır. İşletme aktif kalır ve Müşteriler rezervasyon yapmaya devam edebilir. Diğer Kullanıcıların erişimi etkilenmez.

Her şeyi tamamen silmek istiyorsanız, Önce işletme hesabınızı, ardından Kullanıcı hesabınızı silmelisiniz.

Silmeden önce

Hesabınızı silmeden önce aşağıdakileri tamamladığınızdan emin olun:

Silme işlemini onayladıktan sonra, kararınızı değiştirmek için 7 gününüz olacaktır. Size bir geri yükleme bağlantısı E-posta ile iletilecektir.

İşletme hesabı nasıl silinir (web tarayıcısı)

  1. Online rezervasyon — Kurulum — İşletme profili bölümüne gidin.

  2. Sayfanın sağ tarafındaki Üç noktaya tıklayın ve Hesabı sil seçeneğini seçin.

  3. Ayrılma nedeninizi yazın (isteğe bağlı ancak memnuniyetle karşılanır).

  4. Silme işlemini onaylayın.

Beklenmeyen ücretlendirmelerle karşılaşmamak için işletme hesabınızı silmeden önce Otomatik yenilemeyi kapattığınızdan emin olun.

Kullanıcı hesabı nasıl silinir (web tarayıcısı)

  1. Sağ üst köşedeki avatarınıza tıklayın, Kullanıcı profili ve Ayarlar menüsüne girin ve ardından Uygulama ayarları seçeneğini seçin.

  2. Uygulama ayarları sayfasında sağ üstteki Üç noktaya tıklayın ve Hesabı sil seçeneğini seçin.

  3. Ayrılma nedeninizi yazın (isteğe bağlı ancak memnuniyetle karşılanır).

  4. Silme işlemini onaylayın.

Hesaplar mobil uygulamada nasıl silinir

Reservio Business mobil uygulaması üzerinden hem İşletme hesabınızı hem de Kullanıcı hesabınızı silebilirsiniz.

İşletme hesabı silme

  1. Alt çubuktaki Ayarlar simgesine dokunun.

  2. İşletme başlığı altında Profil seçeneğine dokunun.

  3. Sağ üst köşedeki Üç noktaya dokunun.

  4. Kırmızı İşletme profilini sil düğmesine dokunarak işlemi onaylayın.

Kullanıcı hesabı silme

  1. Alt çubuktaki Menü simgesine dokunun.

  2. Online rezervasyon başlığı altında İşletme profili seçeneğine dokunun.

  3. Sağ üst köşedeki Üç noktaya dokunun.

  4. Kırmızı Kullanıcı hesabını sil düğmesine dokunun.

  5. Görüşünüzü yazın ve Bize geri bildirim gönderin ya da Geri bildirim göndermeden devam edin seçeneğine dokunun.

  6. Şifrenizi girin ve kırmızı Kullanıcı hesabımı sil düğmesine dokunun.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?