Перейти до основного контенту

Як редагувати або видалити профіль клієнта

Автор: Petra Růžička

Для планів: Free, Starter, Standard, Pro

Працює на: десктопному браузері, мобільному застосунку

Потрібно оновити дані про клієнта, додати нотатку або видалити його профіль? Відкрийте вкладку Клієнти та Виберіть певного клієнта, профілем якого бажаєте керувати.

Редагування профілю клієнта

Після вибору клієнта відкриється сторінка з його даними. Для редагування натисніть Піктограму олівця і оберіть Редагувати клієнта.

Далі з'явиться сторінка Редагувати клієнта, де Ви можете легко Змінити чи заповнити будь-які дані клієнта (щоб внести адресу або угоди, прокрутіть сторінку вниз). Не забудьте підтвердити всі зміни, натиснувши кнопку Зберегти.

Дані клієнта не можна змінити

Якщо клієнт зареєстрований (має власний акаунт у Reservio), система не дозволяє редагувати його контактні дані. Клієнт може змінити їх самостійно у власному профілі.

Видалення профілю клієнта

Поруч із піктограмою олівця знаходиться Значок кошика. Натисніть його, якщо хочете видалити клієнта з Вашої бази даних. Це актуально, якщо клієнт більше не відвідує Ваш бізнес.

Видалення профілю клієнта є незворотним. Після цього всі дані клієнта, нотатки та будь-яка інша збережена інформація не підлягають відновленню. Якщо Вам потрібно буде знову додати цього клієнта пізніше, його профіль доведеться створити з нуля.

Однак Якщо Ви видалите клієнта, у якого ще залишилися дійсні записи у Вашому календарі, система Більше не зможе їх правильно зіставляти. У такому разі ці записи відображатимуться У календарі як анонімізовані.

Де знайти це налаштування у мобільному застосунку Reservio Business

Ви також можете редагувати та видаляти профілі клієнтів у Вашому мобільному застосунку. Натисніть на піктограму Клієнти у нижній панелі й виберіть Певного клієнта, профілем якого бажаєте керувати. Щоб Видалити цей профіль, натисніть на Кошик. Якщо потрібно Редагувати дані — торкніться Олівця у верхньому правому куті. Відкриється сторінка редагування, де Ви можете додати або змінити потрібну інформацію. Не забудьте Зберегти зміни, натиснувши Галочку у верхньому правому куті.

Маленька іконка біля імені клієнта

Якщо Ви користуєтеся Функцією абонементів і Призначили абонемент певному клієнту, це буде відображено біля імені в загальному списку. Поруч з іменем клієнта, якому призначено абонемент, з'явиться спеціальна іконка. Завдяки цьому Ви легко зорієнтуєтеся у списку клієнтів. Якщо хочете дізнатись більше про абонементи та програму лояльності — натисніть тут.

Ви отримали відповідь на своє запитання?