Для планів: Free, Starter, Standard, Pro
Доступно на: десктопній версії, мобільному застосунку
Потрібно доповнити дані про клієнта, залишити нотатку чи видалити його профіль? Натисніть на вкладку Клієнти та Оберіть конкретного клієнта, профіль якого бажаєте керувати.
Редагування профілю клієнта
Після вибору клієнта відкриється сторінка з його даними. Для внесення змін натисніть на Значок ручки і щоб Редагувати клієнта.
Далі з’явиться сторінка Редагувати клієнта, де Ви можете Редагувати або доповнити будь-які дані клієнта (щоб додати адресу та угоди, прокрутіть сторінку донизу). Не забудьте підтвердити всі зміни, натиснувши кнопку Зберегти.
Дані клієнта неможливо змінити
Якщо клієнт має власний акаунт Reservio, система не дозволяє редагувати його контактні дані. Клієнт може оновлювати їх самостійно у власному профілі.
Видалення профілю клієнта
Поруч із значком ручки знаходиться Значок кошика. Натисніть на нього, якщо бажаєте видалити цього клієнта з Вашої бази. Це зручно, якщо клієнт більше не відвідує Вас.
Видалення профілю клієнта є остаточним. Після видалення дані клієнта, нотатки та будь-яка інша збережена інформація не підлягають відновленню. Якщо цей клієнт знадобиться Вам пізніше, необхідно створити його профіль заново.
Однак Якщо Ви видалите клієнта, у якого ще залишилися дійсні записи у Вашому календарі, система Більше не зможе коректно їх призначати. У такому випадку ці записи будуть Відображатися в календарі як анонімізовані.
Де знайти це налаштування у мобільному застосунку Reservio Business
Ви також можете редагувати й видаляти профілі клієнтів у мобільному застосунку. Просто натисніть на іконку Клієнти у нижній панелі та оберіть Обраного клієнта, профіль якого бажаєте керувати. Якщо потрібно Видалити профіль, натисніть Кошик. Якщо потрібно Редагувати, натисніть Ручку у верхньому правому куті. Відкриється сторінка редагування, де можна додати або змінити необхідну інформацію. Нарешті, не забудьте Зберегти зміни, натиснувши на Галочку у верхньому правому куті.
Видалення профілю клієнта у застосунку Business
Щоб Видалити профіль, натисніть Кошик у верхньому правому куті профілю клієнта й підтвердьте дію, обравши Видалити.
Іконка біля імені клієнта
Якщо Ви використовуєте Функцію абонементів та Призначили один із них вибраному клієнту, зможете легко впізнати це в загальному списку клієнтів. Поруч із іменем клієнта, якому призначено абонемент, з’явиться іконка. Завдяки цьому Ви зможете зручно орієнтуватись між клієнтами. Якщо бажаєте дізнатися більше про абонементи й програму лояльності, натисніть тут.









