Для планів: Free, Starter, Standard, Pro
Працює на: браузер для комп'ютера, мобільний застосунок
Ви — клієнт, який записується на послуги через портал Reservio.cz? Ця стаття для бізнесу та його персоналу. Щоб видалити клієнтський акаунт, дивіться Jak odstranit uživatelský účet з порталу послуг Reservio.cz — клієнтські акаунти видаляються у Reservio застосунку, а не у мобільному застосунку Reservio Business.
Бізнес-акаунт проти користувацького акаунта — у чому різниця?
Видалення Бізнес-акаунта видаляє весь бізнес із Reservio — всі записи, дані клієнтів і налаштування остаточно видаляються.
Видалення Користувацького акаунта видаляє лише ваш особистий доступ. Бізнес лишається активним, і клієнти можуть надалі записуватися. Інші користувачі з доступом не постраждають.
Якщо потрібно видалити все, видаліть спочатку бізнес-акаунт, а потім користувацький акаунт.
Перед видаленням
Переконайтеся, що перед видаленням акаунта ви виконали наступне:
Вимкніть автоматичне поновлення підписки, щоб уникнути майбутніх списань
Збережіть усі дані, які бажаєте залишити
Після підтвердження видалення у вас буде 7 днів, щоб змінити своє рішення. Ми надішлемо вам лист із посиланням для відновлення по email.
Як видалити бізнес-акаунт (у веббраузері)
Перейдіть у Онлайн-бронювання — Налаштування — Профіль бізнесу.
З правого боку сторінки натисніть Три крапки і оберіть Видалити акаунт.
Вкажіть причину видалення (за бажанням, але нам це буде корисно).
Підтвердьте видалення акаунта.
Щоб не виникли зайві списання, впевніться, що автоматичне поновлення вимкнено перед видаленням.
Як видалити користувацький акаунт (у веббраузері)
Натисніть на ваш аватар у правому верхньому куті, відкрийте меню Профіль і налаштування та оберіть Налаштування застосунку.
На сторінці налаштувань натисніть Три крапки у верхньому правому куті й оберіть Видалити акаунт.
Вкажіть причину видалення (за бажанням, але це цінний зворотний зв'язок).
Підтвердьте видалення акаунта.
Як видалити акаунти у мобільному застосунку
У мобільному застосунку Reservio Business можна видалити як бізнес-акаунт, так і користувацький акаунт.
Видалення бізнес-акаунта
Натисніть значок Налаштування на нижній панелі.
Оберіть Профіль у розділі Бізнес.
Натисніть Три крапки у верхньому правому куті.
Підтвердіть, натиснувши червону кнопку Видалити профіль бізнесу.
Видалення користувацького акаунта
Натисніть значок Меню на нижній панелі.
Оберіть Профіль бізнесу у розділі Онлайн-бронювання.
Натисніть Три крапки у верхньому правому куті.
Натисніть червону кнопку Видалити користувацький акаунт.
Напишіть і Надішліть нам відгук або скористайтесь кнопкою Пропустити відгук.
Введіть ваш пароль і натисніть червону кнопку Видалити мій користувацький акаунт.







