Перейти до основного контенту

Що відбувається після завершення пробної версії?

Автор: Petra Růžička

Після завершення пробного періоду ваш акаунт автоматично буде переведено на безкоштовну версію Reservio, де ви зможете запланувати до 40 бронювань за минулі 30 днів.

Безкоштовна версія має певні обмеження, і ви не матимете доступу до преміум-функцій, які доступні у плані Pro.

Ви отримали відповідь на своє запитання?