Pro balíčky: Free, Starter, Standard, Pro
Dostupné na: webovém prohlížeči, v mobilní aplikaci
Jste klient, který rezervuje služby přes portál Reservio.cz? Tento článek je určen pro podniky a jejich zaměstnance. Pokud si přejete odstranit klientský účet, podívejte se na Jak odstranit uživatelský účet z portálu služeb Reservio.cz — klientské účty je třeba mazat v aplikaci Reservio, nikoli v aplikaci Reservio Business.
Podnikatelský účet vs. uživatelský účet — jaký je rozdíl?
Odstraněním podnikatelského účtu se vymaže celý podnik z Reservia — všechny rezervace, data klientů a nastavení budou trvale smazány.
Odstraněním uživatelského účtu odstraníte pouze svůj osobní přístup. Podnik zůstává aktivní a klienti si stále mohou rezervovat. Ostatní uživatelé s přístupem tím nejsou ovlivněni.
Pokud chcete odstranit vše, nejdříve smažte podnikatelský účet, potom uživatelský účet.
Co udělat před smazáním
Před odstraněním účtu doporučujeme provést následující kroky:
Zrušit automatické obnovování, abyste předešli dalším poplatkům
Zálohovat všechna data, která si chcete uchovat
Jakmile potvrdíte smazání, budete mít ještě 7 dní na rozmyšlenou. Odkaz na obnovu vám zašleme e‑mailem.
Jak smazat podnikatelský účet (webový prohlížeč)
Otevřete Online rezervace — Nastavení — Profil podniku.
Vpravo na stránce klikněte na Tři tečky a zvolte Odstranit účet.
Uveďte důvod odchodu (nepovinné, ale oceníme).
Potvrďte odstranění.
Abyste se vyhnuli nechtěným poplatkům, ujistěte se, že před odstraněním účtu máte deaktivováno automatické obnovování.
Jak smazat uživatelský účet (webový prohlížeč)
Klikněte na svůj avatar vpravo nahoře pro otevření Uživatelského profilu a nastavení, poté zvolte Nastavení aplikace.
Na stránce nastavení aplikace klikněte vpravo nahoře na Tři tečky a zvolte Odstranit účet.
Uveďte důvod odchodu (nepovinné, ale oceníme).
Potvrďte odstranění.
Jak smazat účty v mobilní aplikaci
V mobilní aplikaci Reservio Business můžete smazat jak podnikatelský účet, tak uživatelský účet.
Odstranění podnikatelského účtu
Klepněte na ikonu Nastavení ve spodní liště.
Vyberte Profil v sekci Podnikání.
V pravém horním rohu klepněte na Tři tečky.
Potvrďte klepnutím na červené tlačítko Odstranit profil podniku.
Odstranění uživatelského účtu
Klepněte na ikonu Menu ve spodní liště.
V sekci Online rezervace otevřete Profil podniku.
V pravém horním rohu klepněte na Tři tečky.
Pokračujte klepnutím na červené tlačítko Odstranit uživatelský účet.
Napište a Odešlete zpětnou vazbu, nebo klepněte na Přeskočit zpětnou vazbu.
Zadejte své heslo a klepněte na červené tlačítko Odstranit můj uživatelský účet.







