Udskriv og eksporter data
Opdateret over en uge siden

Alle premium-abonnementer giver mulighed for at udskrive eller eksportere specifikke data fra din planlægningskalender. Denne funktion er derfor nyttig, når du opretter dine egne oversigter over data, som du så kan tjekke når som helst uden for Reservio.

Udskriv en liste over bookinger på en bestemt dag

Denne mulighed gælder for kalenderen for individuelle aftaler. Du kan udskrive en liste over oprettede bookinger, der er planlagt til bestemte dage.

• Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af din kalender for at udskrive et dagligt skema over aftaler.

• Klik på Udskriv .

• Vælg dagen eller den specifikke medarbejder, og udskriv listen over aftaler efter dit valg.

• Du kan også tilføje plads til kommentarer (i den genererede fil) eller udskrive hver booking på en separat side.

Udskriv en liste over bookede klienter i en bestemt begivenhed

Denne indstilling gælder for kalenderen for gruppebegivenheder.

• Klik på en bestemt begivenhed i din kalender.

• Du vil se flere detaljer om denne begivenhed, og i øverste højre hjørne kan du finde et tandhjulsikon .

• Klik på tandhjulsikonet, og klik derefter på Udskriv.

• genererer systemet automatisk et dokument med en liste over bookede klienter.

Eksport af data

1. Eksport af kunder og deres detaljer

• For at eksportere alle klienter fra din konto skal du åbne fanen Klienter.

• I venstre del af skærmen kan du se muligheder for at eksportere og importere klienter.

• Du kan eksportere i CSV- eller PDF-format.

• Når du har valgt den foretrukne type, genereres filen automatisk og downloades til din enhed.

2. Eksport af en specifik klients data du

• Hvis du vil eksportere oplysningerne om en klient, skal du åbne fanen Klienter og vælge den klient, duvil eksportere.

• Klik derefter på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af siden, og vælg Eksporter.

• Når du har valgt denne mulighed for en given klient, eksporteres detaljerne og bookingerne automatisk og downloades til din enhed.

3. Eksport af bookinger fra en valgt periode

• Du kan finde denne funktion på din konto under fanen Indstillinger- knappen Statistik .

• Du kan vælge en bestemt periode (f.eks. denne måned) og derefter klikke på download-ikonet i øverste højre hjørne.

• Systemet genererer og downloader automatisk en XLSX-fil med alle bookinger fra den valgte periode.

• Denne eksport indeholder oplysninger om kunderne og deres bookinger, f.eks. den bookede service, bookingtidspunkt, pris, andre noter osv.