Sådan opretter du et brugerdefineret domæne
Opdateret over en uge siden

Vil du opsætte dit domæne til din bookingside? Hvis du har abonnement på Standard eller Pro, kan du ændre URL-adressen med domænet inkluderet. Som standard kører bookinghjemmesiden på domænet reservio.com, men denne funktion giver dig mulighed for at flytte din bookinghjemmeside til et domæne efter eget valg. Takket være det vises navnet på vores bookingsystem ikke i navnet.

Sådan sætter du det op:

• I indstillingerne for det domæne, du planlægger at bruge , skal du indtaste CNAME i DNS-posten nøjagtigt i form af "domain.reservio.com.". Udfyld ikke URL'en til dit bookingwebsted på Reservio-domænet, men kopier denne ovennævnte adresse nøjagtigt.

Vær opmærksom på, at det brugerdefinerede domæne, du vælger, skal være et subdomæne på tredje niveau, f.eks. "subdomain.domain.com", for at opsætningen fungerer korrekt. Hvis du kun bruger domænet på andet niveau ("domain.com"), vil det ikke være effektivt at omdirigere til dit bookingwebsted.

• Når du har udfyldt CNAME korrekt, skal du aktivere det brugerdefinerede domæne under fanen Online booking - Opsætning - Webfunktioner. Ved at aktivere muligheden for brugerdefineret domæne vil du kunne udfylde det domænenavn, du har forberedt.

• Disse ændringer vil være tilgængelige inden for 24 timer efter opsætningen.

Hvis du har en Enterprise-løsning, skal du huske, at indstillingen af et brugerdefineret domæne gælder for alle kalendere eller ingen. Du kan ikke indstille et brugerdefineret domæne kun for bestemte kalendere. Det brugerdefinerede domæne konfigureres på den primære bookingwebside, hvor kunderne vælger mellem filialer. Hver filial (kalender) får derefter oprettet sin bookingside ved at tilføje "/nameofcalendar" efter URL'en til den primære bookingwebside.

TIP: Hvis du vil ændre URL'en til bookingwebsiden, men ønsker at forblive på reservio.com-domænet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice (du finder ikke denne ændringsmulighed i din konto, men kun vi kan gøre det).