Hvad gør jeg, når aktiveringen af et brugerdefineret domæne tager mere end 24 timer?
Hvad gør jeg, når aktiveringen af et brugerdefineret domæne tager mere end 24 timer?

Fejlfinding af forsinket aktivering af brugerdefineret domæne

Opdateret over en uge siden

Opsætning af et brugerdefineret domæne i Reservio er typisk en ligetil proces, og enhver forsinkelse i aktiveringen skyldes ofte specifikke konfigurationer.

Hvis du oplever, at aktiveringen af dit brugerdefinerede domæne tager længere tid end 24 timer, vil vi i denne artikel guide dig til at identificere de potentielle årsager og tage de nødvendige skridt til at fremskynde aktiveringsprocessen.

Trin 1: Bekræft din CNAME-opsætning

Først og fremmest skal du dobbelttjekke din CNAME-post (Canonical Name). Sørg for, at den er sat korrekt op og peger på "domain.reservio.com" Dette trin er afgørende for, at dit brugerdefinerede domæne fungerer korrekt.

Du kan kontrollere din CNAME-opsætning via din domæneudbyders kontrolpanel eller bruge frit tilgængelige onlineværktøjer som dnsrecords.io til nemt at kontrollere CNAME-konfigurationen

Hvis du er i tvivl om, hvordan du opsætter dit CNAME, kan du følge denne vejledning om, hvordan du opsætter et brugerdefineret dom æne for at få detaljerede instruktioner.

Trin 2: Brug et domæne på tredje niveau

Dit brugerdefinerede domæne skal være et domæne på tredje niveau, f.eks. "bookings.yourdomain.com". Sørg for, at du har konfigureret dit brugerdefinerede domæne korrekt med det rette underdomæne for at undgå forsinkelser i aktiveringen.

Trin 3: Ændringer efter opsætning og tålmodighed

En vigtig ting at bemærke er, at ændringer af dine brugerdefinerede domæneindstillinger efter den første opsætning kan påvirke certificeringsprocessen og potentielt udskyde aktiveringen. Derfor er det vigtigt at være tålmodig og undgå at foretage ændringer, hvis det brugerdefinerede domæne ikke fungerer med det samme. Ændringer kan føre til forsinkelser i DNS-udbredelsen, så tålmodighed er nøglen.

Hvis du har fulgt disse trin og stadig oplever en forsinkelse i aktiveringen af det brugerdefinerede domæne, skal du være tålmodig. Nogle gange kan det tage lidt længere tid for DNS-ændringer at sprede sig over internettet. Denne proces kan påvirkes af forskellige faktorer, herunder din domæneudbyder og netværksforhold.