Sådan fjerner du Reservio-branding
Opdateret over en uge siden

Vil du have din bookingformular, dit bookingwebsted eller dine e-mailnotifikationer sendt til kunder uden Reservio-logoet? Hvis du har aktiveret premium Pro-planen, kan du fjerne Reservio-brandingen. Denne mulighed giver dig også mulighed for at fjerne annoncer, der promoverer andre Reservio-produkter (f.eks. vores mobilapp).

Find muligheden for at fjerne Reservio-annoncer under fanen Onlinebooking - Design. Nederst på siden finder du Reservio-branding. Hvis du ikke længere ønsker at vise vores logo og reklamer, skal du aktivere indstillingen Fjern Reservio-branding (knappen skal være grøn).