Sådan bruger du API
Opdateret over en uge siden

Vil du integrere data fra Reservio på din hjemmeside eller i din egen applikation? Du kan klare det takket være API-integration, som er tilgængelig i premium Pro-planen.

En API er et sæt funktioner og procedurer, der bruges af programmører. Formålet er at sikre kommunikation mellem to platforme, der udveksler data med hinanden.

Generelt giver API'en plads til en mere detaljeret forbindelse mellem dit bookingsystem og din hjemmeside eller dine egne applikationer. Gennem API-adgang kan du bestemme, hvilken type information du har brug for at gøre tilgængelig fra bookingsystemet til dine kunder. Det kan hjælpe dig med bedre at tilpasse hele bookingprocessen.

Denne funktion kræver en række indstillinger direkte på dit website eller i din applikation. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os, så opretter vi API-adgang for dig, men andre parametre kan kun indstilles direkte af dig eller din webmaster.

Klik her for at se API-dokumentationen.