Alle samlingerMarkedsføringFå bookinger
Sådan bruger du et bookingsite til at promovere
Opdateret i denne uge

Promover din bookingside på din hjemmeside eller på de sociale medier, og udvid din kundekreds. Ved at gøre det kan bookinger begynde at komme fra flere forskellige kanaler.

Du finder mulighederne for promovering under fanen Onlinebooking - Få bookinger:

1. Du vil se et URL-link til din bookingside, som du blot kan kopiere og sende til dine kunder.

2. Du kan også downloade og dele en QR-kode, der fører til din bookingside.

3. Her finder du også muligheden for at dele bookingwebstedet på sociale medier (via e-mail, Facebook, Twitter, WhatsApp og LinkedIn).

4. En anden måde er at oprette en bookingknap på dit websted, som fører kunderne til dit bookingwebsted.

5. Du kan også integrere bookingformularen med din hjemmeside via iframe.

Med iframe indlejret vil dit websted indeholde et vindue, der viser de samme oplysninger som dit generelle bookingwebsted.

fanen Kalender skal du klikke på knappen Opret ny i øverste venstre hjørne. Når det nye vindue åbnes, skal du klikke på knappen Bookinglink for at se alle delingsmulighederne.

1. I den øverste del finder du en knap til at dele bookingwebstedet.

2. I den midterste del er de enkelte tjenester eller begivenheder, dutilbyder.

Du kan kopiere linket, der fører til den valgte tjeneste eller begivenhed på din bookingside, og derefter sende eller dele det, hvor du vil. Eller du kan klikke på knappen Del for at vælge avancerede delingsmuligheder.

• Hvis du tilbyder individuelle tjenester (ikke gruppearrangementer), kan du også tilføje medarbejdere til din valgte tjeneste.

En kunde, der klikker på det link, du deler, vil blive ført til serviceoplysningerne eller, hvis du vælger en medarbejder, direkte til bookingprocessen. Takket være dette skal de bare vælge dato og klokkeslæt, og så er bookingen klaret.

3. I den nederste del er de enkelte medarbejdere. Du kan blot kopiere linket, som fører til deres profil på bookingwebstedet. Eller du kan klikke på knappen Del for at vælge avancerede delingsmuligheder.

• Her kan du også tilføje en medarbejder til tjenesten, få en QR-kode og nemt dele linket på de sociale medier.

Hvor finder du URL'en til din bookingside i Reservio Business-appen?

1. Du kan finde URL-linket til din bookingside i Reservio Business-appen ved at klikke på Menu-ikonet i den nederste del af kalenderen. Vælg derefter sektionen Få bookinger.

2. Kopier URL'en til din bookingside.

TIP: Vil du opsætte dit domæne til din bookingside? Klik her og find ud af, hvordan du gør det.