Alle samlingerMarkedsføringFå bookinger
Sådan deler du din bookingside på Facebook
Opdateret over en uge siden

Vil du gøre dit bookingsite mere tilgængeligt og understøtte væksten i kundekredsen? Del bookinglinket på Facebook, og se frem til nye kunder og bookinger.

Denne delingsmulighed findes under fanen Onlinebooking - Opsætning - Få bookinger.

• Klik på Facebook-knappen. Hvis du ikke er logget ind på Facebook, kan du gøre det i det nye Facebook-vindue, der åbnes i næste trin.

• Systemet opretter automatisk et Facebook-opslag, der linker til din bookingside. Det eneste, du skal gøre, er at tilføje en kort beskrivelse og dele.

Bookingknappen på Facebook understøttes desværre ikke i øjeblikket.