Sådan deler du en begivenhed
Opdateret over en uge siden

Vil du gerne dele din gruppebegivenhed på sociale netværk og tiltrække flere kunder? Intet er nemmere end at dele en begivenhed direkte fra din kalender. Du har to muligheder for at gøre det:

Deling direkte fra en begivenhedsdetalje

Åbn den specifikke begivenhed, du ønsker at promovere, på fanen Kalender . Klik på knappen Del i øverste højre hjørne, og vælg en af følgende muligheder:

• Del på Facebook

• Del på Twitter

• Del på Google+

Når du klikker på det valgte sociale netværk, åbnes en ny fane. Sørg for, at du er logget ind, og tilføj en kort kommentar, før du deler begivenheden med dine kunder.

Alternativt kan du kopiere linket til begivenheden, som du kan sende til alle, eller lave en QR-kode ud af det.

Deling fra fanen Kalender ved at klikke på knappen Opret ny

Når det nye vindue åbnes, skal du klikke på knappen Booking Link for at se alle delingsmulighederne. Sammen med muligheden for at dele et generelt link til bookingwebstedet og et link til individuelle medarbejderprofiler, finder du også muligheden for at dele en begivenhed.

Du kan enten kopiere det link, der fører til den valgte begivenhed på dit bookingsite, og derefter sende eller dele det, hvor du vil. Eller du kan klikke på delingsknappen for at vælge avancerede delingsmuligheder.

• Du kan downloade en QR-kode, kopiere linket, dele det direkte på sociale medier eller sende det via e-mail.

Disse muligheder er især nyttige, hvis din begivenhed er markeret som privat . Derefter kan du frit vælge, hvilke kunder du vil sende reservationslinket til, og hvilke du ikke vil (dem, der ikke har dette unikke link, kan ikke foretage en reservation til et privat arrangement).

TIP: Vil du gerne oprette en privat begivenhed, men ved ikke, hvor du skal finde denne mulighed? Følg denne guide for at finde ud af, hvordan du gør det.