Hvordan kan mine kunder booke en tid?
Opdateret i denne uge

Det er nemt! Kunderne kan booke via din bookingside, som du kan dele på din hjemmeside, dine sociale medieprofiler eller f.eks. via e-mail.

Du kan finde URL'en til din bookingside (eller med andre ord dit bookinglink) under fanen Onlinebooking - Opsætning - Få bookinger. Klik på det, kopier og indsæt det, hvor du ønsker at blive booket. Du kan også downloade og dele en QR-kode, der fører til din bookingside.

Den anden mulighed for at finde bookinglinks er via knappen Opret ny, som du finder på fanen Kalender i øverste venstre hjørne.

• Når det nye vindue åbnes, skal du klikke på knappen Bookinglink for at se alle delingsmulighederne.

På bookingwebstedet kan folk vælge mellem de tjenester og begivenheder, du tilbyder. For at afslutte bookingprocessen logger de ind på deres klientkonto eller udfylder de nødvendige oplysninger.

Der sendes en bekræftelsesmail med bookingoplysningerne, herunder også dine kontaktoplysninger og din adresse.

Hvor finder man et bookinglink i Reservio Business-appen?

Du kan finde linket til din bookingside i Menu-sektionen . Klik på Få bookinger, og del linket med dine kunder.