Alle samlingerMarkedsføringFå bookinger
Sådan tilføjer du en bookingknap til din hjemmeside
Opdateret over en uge siden

Bookingwidgeten på din hjemmeside giver kunderne mulighed for nemt at foretage nye bookinger. Når kunden har klikket på denne knap, bliver han eller hun automatisk omdirigeret til bookingformularen med en enkel trinvis måde at oprette en ny booking på.

Sådan får du knappen Book nu

Når du deler en book nu-knap, har du to muligheder. Du kan enten dele knappen, der fører til bookingwebstedet, eller du kan dele en knap, der fører til webstedet for den enkelte tjeneste, begivenhed eller medarbejder (på dit bookingwebsted).

Knap, der fører til dit bookingsite

1. Muligheden for at integrere en book nu-knap (der fører til dit bookingwebsted) på webstedet findes under fanen Onlinebooking - Opsætning - Få bookinger.

2. Du kan starte oprettelsen ved at klikke på indstillingen Hent knap.

3. Rediger den tekst, der vises på knappen. Du er velkommen til at lade den, der allerede er der, stå - men du kan selvfølgelig skrive, hvad du finder passende.

4. Vælg farvetemaet for din bookingknap, eller tilføj din egen brandfarve.

5. Vælg størrelse (lille, mellem eller stor).

6. Kopier den genererede HTML-kode, og indsæt den i koden på din hjemmeside (det er ligegyldigt, om du bruger WordPress, Wix eller et andet indholdsstyringssystem).

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør det, kan du prøve at kontakte din webstedsadministrator.

Knap, der fører til webstedet for den enkelte tjeneste, begivenhed eller medarbejder

Den næste mulighed er at dele en bookingknap, der fører direkte til den valgte tjeneste, begivenhed eller medarbejder.

1. Disse links kan findes på fanen Kalender ved at klikke på knappen Opret ny i øverste venstre hjørne.

2. Når det nye vindue åbnes, skal du klikke på knappen Bookinglink for at se alle delingsmulighederne.

3. Vælg den individuelle service, begivenhed eller medarbejder, som du vil dele, og klik på knappen Share for at vælge avancerede delings muligheder.

4. Hvis du tilbyder individuelle tjenester, kan du tilføje medarbejdere til den tjeneste, du har valgt.

Og hvis du vil dele en medarbejders profil, kan du tilføje det tilbud, som medarbejderen giver.

5. Klik på knappen Get booking, tilpas designet, kopier HTML-koden, og indsæt den på din webside (du kan gøre det selv eller med hjælp fra din webmaster).

Når du har indsat HTML-koden på din hjemmeside, er bookingknappen klar, og dine kunder kan begynde at booke med det samme.

Andre måder at få bookinger på

En anden mulighed er at dele bookingwebstedet ved hjælp af bookinglinket. Du kan bruge booking via iframe på din hjemmeside, så dine kunder kan oprette bookinger direkte på din hjemmeside.