Guide til booking af hjemmeside
Opdateret over en uge siden

I begyndelsen af 2023 introducerede vi et nyt bookingsite. Ved du ikke, hvad bookingwebstedet er, hvordan du får det, eller hvordan du bruger eller opsætter det? Læs denne guide for at lære mere.

Det er hjemmesider, hvor dine kunder kan bo oke de tjenester og arrangementer, du tilbyder. Bookingwebstedet er helt gratis som en del af tilmeldingen. Nedenfor kan du læse om, hvad dine kunder finder på din bookingside, hvad du kan sætte op, hvordan du kan bruge den til at promovere din virksomhed og meget mere.

Hvordan ser en bookinghjemmeside ud, og hvad kan kunderne finde der?

En booking-hjemmeside er en komplet hjemmeside for din virksomhed. Du kan tilpasse dens design, f.eks. headerens layout eller sidens farvetema.

På bookinghjemmesiden finder kunderne generelle oplysninger om din virksomhed, f.eks. åbningstider eller adresse, samt en oversigt over og detaljer om dine ydelser eller arrangementer og dine medarbejdere. Kunderne kan filtrere ydelser og begivenheder ved hjælp af kategorier, og når de leder efter en bestemt ydelse, begivenhed eller medarbejder, kan de desuden bruge søgevinduet til at hjælpe dem med at finde det, de søger. Den vigtigste funktion på bookingwebstedet er muligheden for øjeblikkelig booking. Kunderne kan booke enkelt og på få sekunder.

Hvad kan man sætte op på bookinghjemmesiden?

Ud over overskriften eller farvetemaet kan du opsætte andre detaljer. Du kan vælge, om du vil vise eller skjule tjenester eller begivenheder, medarbejdere og afsnittet Om os, eller justere deres rækkefølge. Desuden kan du nemt fjerne Reservio-brandingen. Hvis du har kunder fra udlandet, kan du tilpasse det sprog, de vil se reservationshjemmesiden på.

Indstillingerne for tjenester, tjenestekategorier og medarbejdere overføres automatisk fra dit planlægningssystem til din bookingside. Du behøver ikke at tænke på at skulle opdatere oplysninger to gange. For at gøre din bookingside så interessant som muligt for potentielle kunder, skal du sørge for at tilføje et foto eller et billede til dine ydelser eller begivenheder samt til dine medarbejderes profiler.

Nogle af de nævnte funktioner er kun tilgængelige i premium-abonnementer.

Hvordan bruger man et bookingwebsted til at promovere sin virksomhed?

Du kan bruge bookingwebstedet til at promovere din virksomhed på flere måder: