Alle samlingerOnlinebooking for kunderGenerelt
Sådan opretter du en booking via bookingwebstedet (som kunde)
Sådan opretter du en booking via bookingwebstedet (som kunde)
Opdateret over en uge siden

For at foretage en booking skal du åbne den valgte virksomheds bookingwebsted. Du kan enten booke en specifik service eller en plads i et gruppearrangement - du finder instruktioner til begge typer bookinger nedenfor:

Sådan opretter du en enkelt aftale

1. Når du har åbnet bookingwebstedet, har du to muligheder at vælge imellem:

• enten vælger du den service, du vil booke (og vælger personalet i det andet trin),

• eller vælg en favoritmedarbejder, som du vil komme til (og vælg tjenesten i andet trin).

I højre side af bookingwebstedet kan du filtrere tjenester efter kategori eller søge efter specifikke tjenester eller medarbejdere.

2. Efterfølgende vælger du:

• enmedarbejder til den valgte tjeneste. Hvis du ikke har en favoritmedarbejder, kan du vælge indstillingen Alle tilgængelige,

• eller tjeneste for den valgte medarbejder.

Medarbejderen tildeles automatisk, hvis der kun er én medarbejder, der yder denne service.

3. Så snart du har valgt service og medarbejder, kommer du til næste trin i bookingprocessen - vælg en periode, hvor du vil komme.

4. Herefter kan du logge ind på en eksisterende Reservio-konto eller fortsætte som gæst uden at logge ind. Derefter kan du redigere eller udfylde personlige oplysninger (det afhænger af, om du er logget ind eller ej) og vælge en betalingsmulighed . Du vil også se afbestillingspolitikken og resuméet i dette trin. Desuden kan du skrive en bookingnote. Når du har kontrolleret bookingoplysningerne, skal du blot bekræfte bookingen med den blå knap.

5. Når du har bekræftet oprettelsen af bookingen, vil du se en bookingoversigt og en bookingbekræftelse.

Sådan booker du til et arrangement

1. Når du har åbnet bookingwebstedet, har du to muligheder at vælge imellem:

• enten vælger du den begivenhed, du vil booke,

• eller vælg en favoritmedarbejder, som du gerne vil komme til (og vælg det arrangement, som medarbejderen tilbyder i andet trin).

I højre side af bookingsiden kan du søge efter specifikke arrangementer eller medarbejdere. Du kan også vælge den dag, du vil booke, i kalenderen.

2. Hvis du vælger en begivenhed, vil du kun se et resumé i næste trin. Men hvis du vælger en medarbejder, skal du vælge en begivenhed blandt de tilbudte datoer. Når du har valgt en begivenhed, kan du angive, hvor mange pladser du vil booke.

3. Dernæst kan du logge ind på en eksisterende Reservio-konto eller fortsætte som gæst uden at logge ind. Derefter kan du redigere eller udfylde personlige oplysninger (det afhænger af, om du er logget ind eller ej) og vælge en betalingsmulighed . Du vil også se afbestillingspolitikken og resuméet i dette trin. Desuden kan du skrive en bookingnote. Når du har kontrolleret bookingoplysningerne, skal du blot bekræfte bookingen med den blå knap.

4. Når du har bekræftet oprettelsen af bookingen, vil du se en bookingoversigt og en bookingbekræftelse.

TIP: Har du booket en tjeneste, men ved du ikke, om din reservation var vellykket? Klik her for at finde ud af, hvordan du tjekker det.