Alle samlingerOnlinebooking for kunderFejlfinding
Blev min booking oprettet med succes?
Opdateret over en uge siden

Har du booket en tjeneste, men ved ikke, om din reservation var vellykket? Du har flere muligheder for at tjekke det:

1. Når du har oprettet en reservation, vises der en besked på din skærm, som bekræfter, at din reservation er modtaget.

2. Når reservationen er godkendt (manuelt eller automatisk af virksomheden), modtager du en reservationsbekræftelse i din indbakke.

3. Du kan også tjekke dine bookinger, når du har logget ind på din klientkonto via bookingwebstedet for den virksomhed, der bruger Reservio.

Du kan få et hurtigt overblik over dine bookinger ved at klikke på dit navn eller dit profilbillede. Hvis du vil se alle dine bookinger, også tidligere, skal du klikke på Bookinger.

Du kan se hele listen over kommende bookinger. Hvis du vil se tidligere bookinger, skal du klikke på Historik.

TIP: Passer den planlagte aftale dig ikke længere? Der er ikke noget nemmere end at annullere bookingen.