Alle samlingerOnlinebooking for kunderGenerelt
Sådan annullerer jeg min booking
Opdateret over en uge siden

Passer aftalen dig ikke længere, eller har dine planer ændret sig? Der er ikke noget nemmere end at annullere bookingen. Det kan du gøre på to måder:

1. Når du har foretaget en booking, modtager du en bekræftelsesmail. Nederst i denne meddelelse finder du et link med teksten "cancel", som du kan bruge til at annullere bookingen.

2. Ved at logge ind på din klientkonto via bookingwebstedet for den virksomhed, der bruger Reservio. Du kan finde administrationen af bookinger og deres oversigt efter at have logget ind ved at klikke på dit navn. Hvis du vil annullere din booking, skal du klikke på de tre prikker i højre side af bookingen og vælge Annuller booking. Du kan finde en mere detaljeret oversigt over kommende og tidligere bookinger under indstillingen Vis alle bookinger.

Bookingen kan ikke længere annulleres

Virker linket til annullering i bekræftelsesmailen ikke længere? Kan du ikke se muligheden for at annullere bookingen på din klientkonto? I disse tilfælde er det sandsynligt, at virksomheden ikke længere tillader annullering af bookinger i så god tid. De enkelte virksomheder kan fastsætte deres egne betingelser for annullering af bookinger. Så det er op til dem hver især, om de tillader deres kunder at annullere bookinger og på hvilket tidspunkt i forvejen.