Alle samlingerOnlinebooking for kunderOfte stillede spørgsmål
Skal jeg tilmelde mig for at oprette en booking?
Skal jeg tilmelde mig for at oprette en booking?
Opdateret over en uge siden

Det er ikke nødvendigt at være logget ind for at foretage en booking via virksomhedens bookingwebsted. Du har flere muligheder for at gå videre med bookingen, uanset om du er logget ind eller ej:

• Du kan logge ind ved at klikke på Log ind, hvor du udfylder din e-mail og adgangskode og fortsætter med bookingen.

• Hvis du ikke har en konto endnu og vil oprette den (du får bl.a. et overblik over alle dine bookinger og andre fordele).

• Klik på Log ind (samme som i trin 1) og vælg Tilmeld.

• Når du har udfyldt navn, e-mail, telefonnummer og adgangskode, er din konto oprettet, og du kan fortsætte med at booke.

• Alternativt kan du starte bookingen uden at logge ind og i tredje trin af processen logge ind med Reservio eller fortsætte som gæst (uden at logge ind).

TIP: Har du booket en service, men er du i tvivl om, hvorvidt din bookingproces var vellykket? Klik her for at se flere muligheder for at bekræfte dette.