Alle samlingerOnlinebooking for kunderGenerelt
Sådan booker du flere pladser til et gruppearrangement
Opdateret over en uge siden

Hvis virksomheden bruger kalenderen til gruppearrangementer, er det muligt at reservere pladser til flere personer på samme tid. Du kan foretage en reservation for flere personer via den valgte virksomheds bookingside.

1. Åbn den valgte virksomheds bookingside, og vælg den begivenhed, du vil booke. Klik på Vis detaljer på arrangementssiden, og tjek, at der er nok ledige pladser, både til dig og din ledsager. Hvis der er kapacitet nok, skal du klikke på den blå Book nu-knap.

2. I det næste trin i bookingen skal du angive det antal pladser, du vil booke (du kan justere antallet ved at klikke på minus- eller plusknappen).

I oversigten skal du kontrollere, at den samlede pris også er blevet justeret korrekt. Hvis alt er i orden, skal du klikke på den blå Fortsæt-knap.

3. Vælg derefter, om du vil logge ind via en eksisterende Reservio-konto, eller om du vil fortsætte uden at logge ind, dvs. som gæst.

4. Dernæst kan du redigere eller udfylde personlige oplysninger (det afhænger af, om du er logget ind eller ej) og vælge en betalingsmulighed (hvis du har købt et kort fra virksomheden, kan du bruge det lige her).

Du kan også se afbestillingspolitikken og resuméet i dette trin. Derudover kan du skrive en bookingnote. Når du har udfyldt alle de nødvendige oplysninger og kontrolleret, at bookingoplysningerne er korrekte, skal du blot bekræfte bookingen med den blå knap.

5. Når du har bekræftet oprettelsen af bookingen, vil du se en bookingoversigt og en bookingbekræftelse.

Der er ikke flere ledige pladser til arrangementet

Det kan ske, at alle ledige pladser allerede er booket (eventboksen vil så være grå i kalenderen). I så fald kan du ikke foretage en reservation til dette arrangement - det er desværre ikke engang muligt at tilmelde sig som vikar.

Jeg kan ikke se gruppearrangementer og antallet af ledige pladser i bookingkalenderen

Når du ser muligheden for at vælge en bestemt tjeneste og derefter muligheden for at vælge det nøjagtige tidspunkt for reservationen, tillader virksomheden kun reservationer for enkeltpersoner. I dette tilfælde kan du ikke foretage en reservation for flere personer på samme tid til den valgte service. Du skal foretage en separat reservation for hver person.