Alle samlingerOnlinebooking for kunderFejlfinding
Jeg kan ikke foretage en booking, systemet henviser mig til kundesupport eller rapporterer en fejl. Hvad skal jeg gøre?
Jeg kan ikke foretage en booking, systemet henviser mig til kundesupport eller rapporterer en fejl. Hvad skal jeg gøre?
Opdateret over en uge siden

Forsøger du at foretage en booking, og systemet rapporterer en fejl? Der kan opstå flere situationer, men du kan selv løse dem:

• Dettidspunkt, du vil booke, er blevet booket et stykke tid før dig og er ikke længere ledigt - vælg venligst et andet tidspunkt.

• Du er allerede booket til denne begiven hed - Det er desværre ikke muligt at booke flere pladser til en begivenhed, hvor du allerede har foretaget en booking. Alternativt kan du tjekke, at du booker til den rigtige begivenhed.

• Denvalgte begivenhed er fuld - vælg et andet tidspunkt eller en anden begivenhed.

• Betalingener misly kkedes - prøv at betale igen, eller vælg en anden betalingsmetode.Hvis du ikke kan løse problemet, bedes du kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig.

• Enten er det valgte bookingtidspunkt ikke gyldigt, eller også er arrangementet blevet aflyst - virksomheden har ændret eller aflyst dette eksisterende arrangement, så vælget andet.

• Kun eksisterende kunder i denne virksomhed kan foretage en booking - virksomheden har kun bookinger åbne for kunder, der allerede er i deres database.

Kontakt virksomheden for at få yderligere hjælp.

• Kun nye kunder eller kunder med et gyldigt adgangskort kan foretage en booking - tjek, at du anvender det korrekte adgangskort med penge eller gratis adgangtilbage.

Men hvis du ikke har købt et pas hos denne virksomhed, skal du kontakte dem for at få yderligere hjælp.

• Bookingen blev ikke bekræftet på grund af forbindelsesproblemer - tjek din internetforbindelse, og prøv at foretage bookingen igen.

• Du skal bekræfte din e-mailadresse for at gennemføre denne reservation - tjek din e-mailboks, og klik på knappen "Gå til konto" i bekræftelsesmailen "Velkommen til Reservio".

• Virksomheden har nået sin bookinggrænse - kontakt virksomheden for yderligere hjælp.

Det kan også ske, at du ser beskeden "Ups! Vi er ikke sikre på, hvad der skete". I så fald skal du kontakte vores kundeservice.