Kan jeg på nogen måde linke Reservio til min hjemmeside?
Opdateret i denne uge

Ja, selvfølgelig! Der er flere måder at linke Reservio til din hjemmeside på.

Onlinebooking-fanen - Opsætning - Få bookinger

1. Den første mulighed er at placere en bookingknap på din hjemmeside, som fører dine kunder til Reservios bookingside.

2. En anden mulighed er at dele reservationshjemmesiden via en iframe, hvorigennem dine kunder kan foretage en reservation direkte pådin hjemmeside.

3. Du kan også dele URL'en til din bookingside eller en QR-kode, der fører til din bookingside.

Opret ny knap i fanen Kalender

Den fjerde mulighed er at dele et bookinglink, en bookingknap eller en iframe, der fører direkte til den valgte tjeneste, begivenhed eller medarbejder.

• Disse muligheder findes på fanen Kalender ved at klikke på knappen Opret ny i øverste venstre hjørne.

• Når det nye vindue åbnes, skal du klikke på knappen Bookinglink for at se alle delingsmulighederne.

• Vælg den individuelle service, begivenhed eller medarbejder, som du vil dele, og klik på knappen Share for at vælge avancerede delingsmuligheder.

• Hvis du tilbyder individuelle tjenester, kan du tilføje personale til den tjeneste,du har valgt.Og hvis du vil dele en medarbejders profil, kan du tilføje det tilbud, som medarbejderen giver.

• Derefter skal du blot kopiere QR-koden eller linket og indsætte det, hvordu vil.

Men hvis du vil bruge en bookingknap eller iframe-integration, skal du klikke på Get booking button eller Get iframe, tilpasse dens design, kopiere HTML-koden og indsætte den på din webside (du kan gøre det selv eller med hjælp fra din webmaster).

Hvor finder man et bookinglink i Reservio Business-appen?

Du kan finde linket til dit bookingwebsted i Menu-sektionen . Klik på Få bookinger, og del linket med dine kunder.