Alle samlingerFakturering og abonnementBetaling af abonnementer
Hvor kan jeg finde den endelige faktura for købte tjenester?
Hvor kan jeg finde den endelige faktura for købte tjenester?
Opdateret over en uge siden

Når du har købt premium-tjenester i vores bookingsystem, vil du modtage en regning (i form af en faktura) til din e-mailadresse umiddelbart efter, at betalingen er registreret af vores betalingsgateway. I tilfælde af betaling med kort eller via PayPal sker behandlingen inden for få minutter. For andre betalingsmetoder, som f.eks. bankoverførsel, kan det tage et par arbejdsdage, før betalingen er registreret, så du modtager først dokumentet, når betalingen er blevet krediteret vores konto.

Du kan også finde fakturaer for individuelle betalinger direkte på din konto, hvor du også kan downloade dem når som helst. Fakturaer findes under fanen Indstillinger - Forretning - Fakturering- Fakturaer.