Alle samlingerMarkedsføringPolitikker
Sådan sætter du politikker op
Opdateret i denne uge

Hvis du har brug for at indstille dine politikker, f.eks. for at oprette en privatlivspolitik eller vilkår og betingelser, kan du tilføje dem i Onlinebooking - Opsætning - Politikker.

Vilkår og betingelser og privatlivspolitik

Du kan oprette dine vilkår og betingelser og din privatlivspolitik, som kunderne skal acceptere, når de foretager en booking hos dig. For at tilføje teksten skal du klikke på Opret og derefter bruge editoren til at indsætte eller skrive teksten. Når du er færdig, skal du huske at gemme dine ændringer ved at klikke på Udført.

Opbevaring af data

Hvis du skal overholde lokale regler om databeskyttelse, kan du i næste afsnit vælge, hvor længe du vil opbevare klientens data. Brug rullemenuen til at vælge, hvornår dataene skal slettes automatisk. Der er et par muligheder, der spænder fra Aldrig til Efter 1 år. Du kan også indstille en brugerdefineret værdi.

Markedsføringsannonce

Reservio giver mulighed for at bede dine kunder om tilladelse til at sende reklame- eller markedsføringsmeddelelser. Læs mere om markedsføringsannoncering.

Hvor finder jeg disse indstillinger i Reservio Business-appen?

Du kan finde alle indstillinger for politikker under knappen Menu ved siden af Hjemmesidens funktioner.