Er det muligt at forbinde Reservio med Google Analytics?
Opdateret i denne uge

Ja, det kan du! Reservio giver mulighed for integration med Google Analytics, som måler, hvor meget og hvilke sider dine kunder besøger.

Generelt er analyser inkluderet i Standard- eller Pro-premiumplanerne. Hvis du vil bruge denne funktion, og du bruger Free- eller Starter-planen, skal du opgradere til en af de højere planer (Standard eller Pro).

Du kan konfigurere Google Analytics under fanen Onlinebooking - Opsætning - Hjemmesidens funktioner. Du skal bare indtaste Google Analytics-id' et i det relevante felt og gemme. Du kan administrere andre indstillinger direkte i det valgte værktøj, f.eks. hvad og hvordan du vil måle.

Hvor finder jeg integration med GA i Reservio Business-appen?

Du kan linke Google Analytics til din Reservio-konto direkte i Reservio Business-appen. Bare åbn din Business-profil i Menu.

Bruger du Sklik eller Meta Pixel ud over Google Analytics? Du kan også nemt forbinde disse analyseværktøjer. Men hvis du lige er kommet i gang med at overvåge kundeadfærd, kan du læse denne vejledning for at lære, hvordan disse analyseværktøjer fungerer.