Er det muligt at forbinde Reservio med Meta Pixel?
Opdateret over en uge siden

Ja, du kan nemt forbinde Reservio med Meta Pixel. Med Meta Pixel kan du registrere, hvilke sider dine kunder besøger, og du kan også måle antallet af oprettede bookinger.

Generelt er analyser inkluderet i Standard- eller Pro-premiumplanerne. Hvis du vil bruge denne funktion, og du bruger Free- eller Starter-planen, skal du opgradere til en af de højere planer (Standard eller Pro).

Du kan konfigurere Meta Pixel under fanen Onlinebooking - Opsætning - Hjemmesidens funktioner. Du skal bare indtaste Meta Pixel-id 'et i det relevante felt og gemme. Du kan administrere andre indstillinger direkte i det valgte værktøj, f.eks. hvad og hvordan du vil måle.

Bruger du Google Analytics eller Sklik ud over Meta Pixel? Du kan også nemt forbinde disse analyseværktøjer. Men hvis du lige er kommet i gang med overvågning af kundeadfærd, kan du læse denne vejledning for at lære, hvordan disse analyseværktøjer fungerer.