Admin-notifikationer virker ikke?

Hvad skal jeg tjekke, når admin-meddelelser ikke kommer igennem?

Opdateret over en uge siden

Hvis administratormeddelelser ikke kommer igennem, er her en hurtig guide til at løse problemet:

1. Tjek notifikationsindstillingerne

Først er det en god idé at tjekke, om du har aktiveret administratormeddelelser.

• Klik på dit profilikon i øverste højre hjørne. Gå til Brugerprofil og indstillinger:

• Gå til Notifikationer:

• Slå de nødvendige advarsler til:

2. Bekræft kontaktoplysninger

Hvis du har aktiveret administratormeddelelser i indstillingerne, skal du kontrollere, at dine kontaktoplysninger er korrekt indtastet på din konto.

Gå til fanen Onlinebooking. Vælg Opsætning, og klik på Forretningsprofil. Sørg for, at dine e-mail-/telefonoplysninger er korrekte:

3. Tjek spam/blokerede lister

Tjek din spam-mappe for Reservio-mails. Sørg for, at din e-mailudbyder ikke har blokeret vores meddelelser.

Marker Reservio-e-mails som "Ikke spam"

Hvis problemerne fortsætter, skal du kontakte vores kundesupport for at få yderligere hjælp.