Alle samlingerFakturering og abonnementOfte stillede spørgsmål
Hvad skal jeg gøre for at få rabat til nonprofitorganisationer?
Hvad skal jeg gøre for at få rabat til nonprofitorganisationer?

Sådan får du rabat til nonprofitorganisationer.

Opdateret over en uge siden

Er du en del af en non-profit organisation, der leder efter en effektiv planlægningssoftwareløsning, som ikke koster en formue? Reservio har dækket dig ind med en generøs rabat på 50%, hvilket gør dine planlægningsbehov mere overkommelige og håndterbare.

Du kan ansøge om denne rabat ved at kontakte vores kundesupport. Her er, hvad du skal gøre for at sikre dig denne rabat.

1. Bekræft din non-profit-status:

For at få gavn af vores rabat skal du give nogle vigtige oplysninger. Først skal du angive det fulde navn på din nonprofitorganisation sammen med din organisations navn (firmanavn). For at validere din almennyttige status skal du også indsende et dokument, der bekræfter din organisations almennyttige status. Dette dokument fungerer som et officielt bevis for at sikre, at kun legitime nonprofitorganisationer får glæde af rabatten.

2. Del dit logo:

For at opbygge et fællesskab og vise din støtte til os, beder vi om din organisations logo eller foto. Dette billede vil blive brugt til at fremhæve din tilknytning til Reservio på vores platform.

3. Giv en anmeldelse på trustpilot:

Vi tror på ærlig feedback, og vi inviterer dig til at dele din oplevelse med Reservio på Trustpilot, en pålidelig anmeldelsesplatform.

Din korte anmeldelse af din oplevelse med vores software vil hjælpe andre brugere med at træffe informerede beslutninger. Du kan skrive din anmeldelse her: Trustpilot Reservio-anmeldelse.

4. Tilladelse til at blive vist på vores hjemmeside eller blog:

Vi vil gerne præsentere din nonprofitorganisation som en del af vores værdsatte brugerfællesskab.

Vi beder om din tilladelse til at vise din organisations navn og logo på vores hjemmeside eller blog for at fremhæve vores samarbejde.

Når du har givet de nødvendige oplysninger og opfyldt disse enkle kriterier, opretter vi en engangsrabatkode specifikt til din organisation. Denne kode kan bruges til en enkelt ordre, hvilket sikrer øjeblikkelige besparelser.

Sådan fornyer du et abonnement med rabat

Når det er tid til at forny dit abonnement, skal du blot kontakte vores kundeserviceteam, som med glæde vil give dig en ny rabatkode. Du behøver ikke at gentage den oprindelige indsendelsesproces. Vi bestræber os på at gøre planlægningen nemmere og mere omkostningseffektiv for nonprofitorganisationer.