Alle samlingerKalender- og bookingadministrationRegler for booking
Kan bookingfrekvensen konfigureres separat for hver medarbejder eller tjeneste?
Kan bookingfrekvensen konfigureres separat for hver medarbejder eller tjeneste?

Forståelse og konfiguration af bookingfrekvens

Opdateret over en uge siden

Nej, desværre kan bookingfrekvensen ikke konfigureres separat for hver enkelt medarbejder eller tjeneste. Det er vigtigt at bemærke, at denne indstilling gælder for alle medarbejdere og tjenester på din konto og ikke kan justeres separat for de enkelte medarbejdere eller tjenester.

På din konto har du mulighed for at konfigurere bookingfrekvensen, som bestemmer de tidsintervaller, der vil blive tilbudt kunderne. Besøg denne vejledning for at lære, hvordan du konfigurerer den.