Sådan bruger du Reservio internt
Opdateret over en uge siden

Hvis du planlægger at bruge Reservio som et internt system uden at acceptere online-reservationer fra kunder, er der et par metoder til at opnå dette:

1. Skjul serviceafsnittet: Du kan skjule serviceafsnittet på din reservationshjemmeside. På den måde vil dine kunder ikke kunne se dine tjenester online og derfor ikke kunne foretage reservationer.

2. Deaktiver online-booking for tjenester:

Alternativt kan du deaktivere online-booking for individuelle tjenester i deres indstillinger. Dette vil også gøre disse tjenester usynlige på bookingwebstedet og forhindre online-bookinger.

Hvis du ønsker, at dine tjenester skal vises på din bookingside, men ikke være tilgængelige for booking, skal du følge disse trin:

1. Tildel medarbejdere til tjenester:

Det er vigtigt at have en medarbejder tilknyttet hver tjeneste.

2. Luk medarbejderens arbejdstid:

Luk nu arbejdstiden for den tildelte medarbejder. Denne handling vil gøre tjenesten synlig på bookingwebstedet, men ikke mulig at booke.

Hvis du konfigurerer din konto på en af disse måder, er det kun dig, der har mulighed for at administrere og oprette bookinger fra din konto.