Alle samlingerKundestyringGenerelt
Hvad gør jeg, når importen af en csv-fil ikke lykkes?

Kundens data er importeret forkert

Opdateret over en uge siden

Hvis du har problemer med importen af dine kunders data, f.eks. ufuldstændig import, skal du følge nedenstående trin for at løse problemet.

Trin 1: Tjek for specialtegn

Sørg for, at der ikke er specialtegn i dine data. Specialtegn kan forstyrre importprocessen. Hvis du finder dem, skal du erstatte dem med standardtegn for at få en nøjagtig import.

Trin 2: Kontrollér datastrukturen

Bekræft, at hver oplysning findes i sin egen dedikerede kolonne. Importprocessen er afhængig af kolonnerne 'navn', 'e-mail' og 'telefon' for at lykkes. Se denne artikel for mere detaljerede oplysninger.

Trin 3: Overvej filens længde

Undgå alt for lange lister. Sørg for, at en enkelt CSV-fil ikke overstiger en maksimal længde på 150 klienter for at lette en problemfri importproces.

Trin 4: Sørg for unikke kundeoplysninger

Sørg for, at hver klient har et særskilt telefonnummer og en særskilt e-mail. Systemet identificerer og skelner mellem klienter baseret på disse to datapunkter; derfor skal de være unikke for hver klient.

Trin 5: Bekræft UTF-8-kodning

Sørg for, at filen er kodet i UTF-8, da dette også er afgørende for en vellykket import. UTF-8-kodning understøtter en bred vifte af tegn og sikrer korrekt håndtering under importprocessen. Sørg for, at din fil er kodet korrekt for at forhindre kodningsrelaterede problemer.

Hvis du har fulgt ovenstående trin, og importen stadig ikke lykkes, skal du kontakte vores kundeserviceteam. De er klar til at hjælpe dig med at løse problemet.