Alle samlingerKundestyringGenerelt
Sådan importerer du kunder
Opdateret over en uge siden

Har du allerede en liste over kunder, og ville det tage dig lang tid at skrive dem ind i bookingsystemet manuelt? Brug funktionen Importer kunder og spar tid. Alternativt kan du finde ud af mere om, hvordan du tilføjer en ny klient.

For at importere data skal du åbne fanen Klienter og klikke på CSV-knappen under overskriften Importer klienter i venstre kolonne.

Der kan du indsætte den CSV-fil, du har gemt på din computer. Glem endelig ikke at bekræfte upload af klienter med knappen Importer .

Påkrævet CSV-filformat

Du kan eksportere CSV-filen fra et tidligere bookingsystem (hvis det tilbyder denne mulighed) eller oprette den i Excel. Men sørg for, at du opretter en ny kolonne for hver klients oplysninger i følgende rækkefølge:

1. navn og efternavn (navn),

2. e-mail (e-mail),

3. telefon (telefon).

Kolonnenavnet, dvs. den første række i tabellen, skal indeholde den relevante term (som vist ovenfor i parentes). Det er den eneste måde at sikre, at systemet læser dataene korrekt og skriver dem ind i din nye klientdatabase.

TIP: Vil du lave en dataoversigt, som du til enhver tid kan tjekke uden for dit Reservio-bookingsystem? Find ud af mere om funktionen eksporter og udskriv data.