Alle samlingerKalender- og bookingadministrationNotifikationer
Sådan aktiverer du push-meddelelser til Reservio Business-appen
Sådan aktiverer du push-meddelelser til Reservio Business-appen

Fejlfinding af push-meddelelser i Reservio Business App

Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke modtager push-meddelelser i din Reservio Business-app, skal du sikre dig, at meddelelser er tilladt i din enheds indstillinger. Hvis problemet fortsætter, skal du følge disse trin:

1. Log ud af appen.

2. Luk appen helt ned på din enhed.

3. Åbn appen igen.

4. Log ind igen.

Disse trin kan løse problemet. Hvis ikke, kan du overveje at geninstallere hele appen. Kontakt vores kundeserviceteam for yderligere hjælp.