Alle samlingerOnline betalingerModtagelse af betalinger
Hvor kan jeg finde en oversigt over mine udbetalinger?
Opdateret over en uge siden

Hvis du har aktiveret onlinebetalinger og modtager dem fra dine kunder via bookingwebstedet, sender vi dig de penge, du modtager, hver arbejdsdag, så længe den mindste udbetalingsværdi er mere end 50 €. Du kan finde en oversigt over alle de udbetalinger, du har sendt , under fanen Salg - Udbetalinger.

Hvis du vil downloade en faktura for en opgørelse, skal du klikke på de tre prikker i rækken til højre og vælge Download faktura.

Når du klikker på et kontoudtog, åbnes detaljerne. Her kan du se, hvor meget du har modtaget i alt for ugen, hvor meget du har betalt i gebyrer, og hvor meget vi har sendt til din konto.

TIP: Leder du efter en oversigt over alle de betalinger, du har modtaget? Det kan du finde på fanen Sales - Transactions.