Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε προφίλ πελάτη

Συντάχθηκε από: Petra Růžička

Για πλάνα: Free, Starter, Standard, Pro

Λειτουργεί σε: περιηγητή υπολογιστή, εφαρμογή για κινητά

Θέλετε να προσθέσετε πληροφορίες για τον πελάτη, να γράψετε μια σημείωση για αυτόν ή να διαγράψετε το προφίλ του; Πατήστε στην Καρτέλα Πελάτες και Επιλέξτε συγκεκριμένο πελάτη του οποίου το προφίλ θέλετε να διαχειριστείτε.

Επεξεργασία προφίλ πελάτη

Αφού πατήσετε στον επιλεγμένο πελάτη, θα ανοίξει σελίδα με τα στοιχεία του. Για επεξεργασία πατήστε το Εικονίδιο μολυβιού και για Επεξεργασία πελάτη.

Στη συνέχεια, θα δείτε τη σελίδα Επεξεργασία πελάτη, όπου μπορείτε να Επεξεργαστείτε ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία του πελάτη (για να συμπληρώσετε διεύθυνση και συμφωνίες μετακινηθείτε προς τα κάτω). Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε όλες τις αλλαγές πατώντας το κουμπί Αποθήκευση.

Μη επεξεργάσιμα στοιχεία πελάτη

Αν ο πελάτης είναι εγγεγραμμένος (δηλαδή πελάτης με δικό του λογαριασμό Reservio), το σύστημα δεν επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του. Ο πελάτης μπορεί να τα επεξεργαστεί μόνος του στο προφίλ του.

Διαγραφή προφίλ πελάτη

Δίπλα στο εικονίδιο μολυβιού θα βρείτε το Εικονίδιο κάδου απορριμμάτων. Πατήστε το εάν θέλετε να διαγράψετε αυτόν τον πελάτη από τη βάση σας. Είναι χρήσιμο όταν ο πελάτης δεν επισκέπτεται πλέον την επιχείρησή σας.

Η διαγραφή προφίλ πελάτη είναι οριστική. Αφού διαγράψετε, όλα τα στοιχεία του πελάτη, οι σημειώσεις και κάθε άλλη αποθηκευμένη πληροφορία δεν μπορούν να αποκατασταθούν. Εάν χρειαστεί ξανά ο πελάτης αργότερα, θα πρέπει να δημιουργήσετε το προφίλ του από την αρχή.

Ωστόσο, Αν διαγράψετε πελάτη που έχει έγκυρες κρατήσεις στο ημερολόγιό σας, το σύστημα Δεν θα μπορεί πλέον να του τις αντιστοιχίσει σωστά. Σε αυτή την περίπτωση, οι κρατήσεις του θα εμφανίζονται Στο ημερολόγιο ως ανώνυμες.

Πού θα βρείτε αυτή τη ρύθμιση στην εφαρμογή Reservio Business

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε προφίλ πελατών στην εφαρμογή για κινητά. Απλά πατήστε το εικονίδιο Πελάτες στη γραμμή στο κάτω μέρος και επιλέξτε τον Επιλεγμένο πελάτη του οποίου το προφίλ θέλετε να διαχειριστείτε. Αν θέλετε να Διαγράψετε αυτό το προφίλ, πατήστε τον Κάδο απορριμμάτων. Αν θέλετε να το Επεξεργαστείτε, πατήστε το Μολύβι πάνω δεξιά. Θα ανοίξει σελίδα επεξεργασίας, εκεί μπορείτε να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε τις απαραίτητες πληροφορίες. Τέλος, μην ξεχάσετε να Αποθηκεύσετε τις αλλαγές πατώντας το Τικ πάνω δεξιά.

Εικονίδιο δίπλα στο όνομα του πελάτη

Αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Πάσο και Εκχωρήσετε ένα από αυτά σε επιλεγμένο πελάτη, μπορείτε εύκολα να το αναγνωρίσετε στην επισκόπηση όλων των πελατών. Θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο δίπλα στο όνομα του πελάτη στον οποίο εκχωρήσατε το πάσο. Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να περιηγείστε μεταξύ των πελατών. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πάσο και το πρόγραμμα επιβράβευσης, πατήστε εδώ.

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;